Startsidan Produktprogram Kontakta oss Legeringstill�gg Kvalitet och milj� English Svenska

E-postlista


Vill du f det senaste frn Ferrex direkt i din inkorg? Anml dig till vrt nyhetsbrev!

E-postadress:

Kontaktuppgifter


Postadress:
Ferrex Scandinavia AB,
Box 9033, 400 91 Gteborg.

Besksadress:
Datavägen 12A,
436 32 Askim

info@ferrex.se

Historia

Bolaget grundades 1980 av Ulf Zeidler och Ulf Holmgren.

Grundarna har en gedigen bakgrund inom stålbranschen, både praktiskt, teoretiskt och erfarenhetsmässigt. Målsättningen har ända sedan starten varit att erbjuda ett brett, starkt och konkurrenskraftigt utbud av stålhalvfabrikat för att kunna serva kunderna med alla typer av produkter, material och bearbetade detaljer. Vi strävar efter att hitta den optimala ekonomiska mixen mellan lager och direktleveranser från stålverk.

Redan vid starten var vi fyra medarbetare för att kunna tillgodose våra kunders behov inom samtliga de områden som ett stålbolag bör tillhandahålla, inklusive transport. Vi tänkte nyskapande och satsade stort för att kunna uppfylla framtidens kundkrav.
Vi på Ferrex tycker att det är viktigt att skapa goda kundrelationer genom kunskap och service. Dessutom är det viktigt att kunna kommunicera med uppdragsgivarna på deras språk.

Kunskap och service har varit viktiga ledord ända sedan starten. Nya stål utvecklas hela tiden, och vår policy är att ha god kunskap om de senaste och modernaste stålen för att kunna informera om dem och hitta sätt att applicera dem på befintliga detaljer. På så sätt skapar vi ekonomiska modeller för framtidens krav på sänkta priser.

Vi hjälper även till att utveckla innovativa och konstnadseffektiva produkter, så att kunden och leverantören känner tillfredställelsen av att arbeta som ett team mot ett gemensamt ekonomiskt och lönsamt mål.

Vår modell ger seriösa och varaktiga relationer mellan kund och leverantör.

Vi samarbetar med ett 40-tal stålleverantörer worldwide.

Vi erbjuder ett i stort sett komplett stålsortiment.

Ferrex utveckling har varit stabil genom åren.
Många stålbolag har gått samman för att de inte har klarat av att uppfylla marknadens krav, men vi har genom långsiktigt tänkande och bred kompetens blivit ett starkt forum för service, kunskap och support. Vi sätter alltid kunden i fokus utan att för den delen glömma våra viktiga samarbetpartners. ppenhet är också viktigt för oss för att skapa sunda, goda och långsiktiga affärsrelationer.

Vi är idag 15 kunniga och kompetenta medarbetare på Ferrex i Göteborg samt en i Stockholm. Ferrex har även en mekanisk verkstad för viktiga specialflänsar till den mekaniska industrin.

Du som väljer Ferrex som stålleverantör har valt rätt. Vi tackar alla våra kunder och samarbetspartners som har stöttat oss genom åren, och tror på ett fortsatt starkt samarbete.

Välkommen till Ferrex.


Copyright © 2008 Ferrex Scandinavia AB / Göteborg - Telefon: 031-746 42 00 Fax: 031-746 42 18